produkteve

shfaqja e produktit

RRETH US

 • kompania

  Rreth Nesh

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore dhe estetike.Kompania jonë ndodhet në Zonën e Zhvillimit Xinggu, Distrikti Pinggu, Pekin, i cili ka një mjedis të bukur, transport të përshtatshëm dhe një vendndodhje gjeografike shumë të favorshme.Ne kemi një pallat me të drejta pronësie vetanake dhe sipërfaqja e brendshme e përdorimit të prodhimit dhe zyrave i kalon 6000 metra katrorë.

 • reklama rreth (1)

  Rreth Nesh

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore dhe estetike.Kompania jonë ndodhet në Zonën e Zhvillimit Xinggu, Distrikti Pinggu, Pekin, i cili ka një mjedis të bukur, transport të përshtatshëm dhe një vendndodhje gjeografike shumë të favorshme.Ne kemi një pallat me të drejta pronësie vetanake dhe sipërfaqja e brendshme e përdorimit të prodhimit dhe zyrave i kalon 6000 metra katrorë.

 • kompania

  Rreth Nesh

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore dhe estetike.Kompania jonë ndodhet në Zonën e Zhvillimit Xinggu, Distrikti Pinggu, Pekin, i cili ka një mjedis të bukur, transport të përshtatshëm dhe një vendndodhje gjeografike shumë të favorshme.Ne kemi një pallat me të drejta pronësie vetanake dhe sipërfaqja e brendshme e përdorimit të prodhimit dhe zyrave i kalon 6000 metra katrorë.

 • kompania

  Rreth Nesh

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve mjekësore dhe estetike.Kompania jonë ndodhet në Zonën e Zhvillimit Xinggu, Distrikti Pinggu, Pekin, i cili ka një mjedis të bukur, transport të përshtatshëm dhe një vendndodhje gjeografike shumë të favorshme.Ne kemi një pallat me të drejta pronësie vetanake dhe sipërfaqja e brendshme e përdorimit të prodhimit dhe zyrave i kalon 6000 metra katrorë.

Shërbimi ndaj klientit

Cilësia e parë, kredia e para

Lajme

qendra e lajmeve

 • Kur palestra ndeshet me “teknologjinë e zezë...

  Aplikimi i “teknologjisë së zezë” e ka bërë palestrën të bëhet gjithnjë e më inteligjente dhe të shfaqen pafundësisht pajisje të ndryshme inteligjente, gjë që ka shtuar efektin dhe interesimin...
 • Pajisjet e bukurisë futen në pistën e garës...

  Vlerësohet se madhësia e tregut të pajisjeve mjekësore dhe estetike në Kinë do të kalojë 50 miliardë juanë në vitin 2023. Disa analistë besojnë se si rrjedha e sipërme e industrisë së mjekësisë dhe bukurisë, unë...
 • Beijing UNT Technology Co., Ltd. do të strehojë...

  Me rritjen e ekonomisë së bukurisë, shkalla e tregut të bukurisë mjekësore të Kinës ka vazhduar të zhvillohet me shpejtësi, ndër të cilat tregu i bukurisë mjekësore të lehta jokirurgjikale ka treguar pe të jashtëzakonshme...
 • Cosmoprof Worldwide Bologna 2023 – ...

  Ne do të marrim pjesë në Cosmoprof Worldwide Bologna 2023 – Ital Bologna në 16-20 Mars 2023. Jeni të mirëpritur të na vizitoni në stendën tonë me numër Hall34 C31.Të gjitha pajisjet tona të reja të dizajnuara...
 • Dermatologjia e 22-të Botërore e Dubait

  Konferenca dhe Ekspozita e 22-të Botërore e Dermatologjisë dhe Laserit në Dubai duke formësuar të ardhmen e dermatologjisë dhe estetikës Fabrika jonë ka krijuar një produkt efektiv dhe gjurmueshmëri materiale ...