производи

приказ на производот

ЗА US

 • компанија

  За нас

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на медицинска и естетска опрема.Нашата компанија се наоѓа во развојната зона Ксинггу, округот Пинггу, Пекинг, која има прекрасна средина, удобен транспорт и многу поволна географска локација.Имаме зграда со сопствени сопственички права, а внатрешната употреба за производствени и деловни површини надминува 6000 квадратни метри.

 • реклама за (1)

  За нас

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на медицинска и естетска опрема.Нашата компанија се наоѓа во развојната зона Ксинггу, округот Пинггу, Пекинг, која има прекрасна средина, удобен транспорт и многу поволна географска локација.Имаме зграда со сопствени сопственички права, а внатрешната употреба за производствени и деловни површини надминува 6000 квадратни метри.

 • компанија

  За нас

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на медицинска и естетска опрема.Нашата компанија се наоѓа во развојната зона Ксинггу, округот Пинггу, Пекинг, која има прекрасна средина, удобен транспорт и многу поволна географска локација.Имаме зграда со сопствени сопственички права, а внатрешната употреба за производствени и деловни површини надминува 6000 квадратни метри.

 • компанија

  За нас

  Beijing UNT Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на медицинска и естетска опрема.Нашата компанија се наоѓа во развојната зона Ксинггу, округот Пинггу, Пекинг, која има прекрасна средина, удобен транспорт и многу поволна географска локација.Имаме зграда со сопствени сопственички права, а внатрешната употреба за производствени и деловни површини надминува 6000 квадратни метри.

Услуги на клиентите

Квалитетот на прво место, кредитот на прво место

Вести

центар за вести

 • Кога теретаната ќе наиде на „црна технологија...

  Примената на „црната технологија“ ја направи теретаната да станува сè поинтелигентна, а бескрајно се појавуваат разни интелигентни уреди, кои додадоа ефект и интерес...
 • Тркачката патека за опрема за убавина воведува...

  Се проценува дека големината на пазарот на медицински и естетски помагала во Кина ќе надмине 50 милијарди јуани во 2023 година. Некои аналитичари сметаат дека како возводно на медицинската и индустријата за убавина, јас ...
 • Beijing UNT Technology Co., Ltd. ќе го ...

  Со порастот на економијата на убавината, обемот на кинескиот пазар за медицинска убавина продолжи брзо да се развива, меѓу кои и пазарот за нехируршка лесна медицинска убавина покажа извонредни ...
 • Cosmoprof Worldwide Bologna 2023 – ...

  Ќе учествуваме на Cosmoprof Worldwide Bologna 2023 – Ital Bologna во март. 16-20, 2023 година. Добредојдени сте да не посетите на нашиот штанд со број Hall34 C31.Сите наши нови дизајнирани п...
 • 22. Светска дерматологија на Дубаи

  22. Светска конференција и изложба за дерматологија и ласер во Дубаи што ја обликуваат иднината на дерматологијата и естетиката Нашата фабрика воспостави ефикасен производ и следливост на материјалите ...