banenr

Нови Продукти

Нови Продукти

Вести

Во сегашната надворешно-трговска индустрија, извозот на производи за убавина отсекогаш одржувал многу голем дел, а производството на машини за убавина е уште еден белег.UNT Technology Co., Ltd. е едно од одличните претпријатија со извоз и производство на врвни машини за убавина.Од своето основање, таа се придржува до целта да го земе искуството на клиентите како цел да обезбеди висококвалитетни машини за убавина на светот.

UNT има широк асортиман на производи и може да ги обезбеди речиси сите машини за убавина на пазарот, како што се машините за отстранување на влакна базирани на диоден ласер и IPL;Cryo, EMS, Velashape, Lipo ласер, 6D ласер, итн Машини за слабеење;Машините за отстранување тетоважи, вклучително Pico ласер, Co2, Nd-Yag, машини за лице базирани на Hydrafacial, HIFU, Microneedle итн., можат да ги задоволат разновидните потреби на клиентите во исто време, да уживаат во унифицирана гаранција за квалитет, унифицирана испорака и обука.

UNT е специјализирана за извоз на машини за убавина веќе 12 години, а оваа година објави неколку нови машини за убавина, како што се серијата Андроид Диодни ласерски машини за отстранување на влакна, EMS машина за вајање и машина за отстранување тетоважи Nd Yag, итн. функција на слична машинска терапија, мрежно поврзување е ново додадено.Функцијата на забава и комуникација ги крши оковите дека машината може да обезбеди само една функција за третман, додава нова технолошка виталност на пазарот и реализира уште еден напредок на поинтелигентните машини за убавина.

Вести

Време на објавување: Декември-28-2022 година