banenr

Oloa Fou

Oloa Fou

tala fou

I totonu o pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo o loʻo i ai nei, o le auina atu i fafo o mea matagofie o loʻo tausia pea se vaega tele, ma o le gaosiga o masini matagofie o se isi faʻailoga.UNT Technology Co., Ltd. o se tasi o pisinisi sili ona lelei ma le auina atu i fafo ma le gaosiga o masini matagofie.Talu mai lona faʻavaeina, o loʻo mulimulitaʻi i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o tagata faʻatau e avea ma sini e tuʻuina atu masini lalelei maualuga i le lalolagi.

UNT o loʻo i ai le tele o oloa ma e mafai ona tuʻuina atu toetoe lava o masini lalelei uma i luga o le maketi, e pei o masini aveese lauulu e faʻavae i luga o le laser diode ma le IPL;Cryo, EMS, Velashape, Lipo laser, 6D laser, ma isi masini Slimming;masini aveese pe'a e aofia ai le Pico laser, Co2, Nd-Yag, masini mata e faʻavae i luga o Hydrafacial, HIFU, Microneedle, ma isi, e mafai ona faʻafeiloaʻi manaoga eseese o tagata faʻatau i le taimi e tasi, fiafia i le faʻamautinoaga lelei, tuʻufaʻatasia tuʻuina atu ma aʻoaʻoga.

O le UNT sa fa'apitoa i le fa'atauina atu o masini lalelei mo le 12 tausaga, ma fa'alauiloa nisi masini lalelei fou i lenei tausaga, e pei o le Android series Diode Laser Hair Removal Machine, EMS Sculpting Machine ma Nd Yag Tattoo Removal Machine, ma isi. galuega o masini faapena togafitiga, networking ua faatoa faaopoopo.O le gaioiga o faʻafiafiaga ma fesoʻotaʻiga e malepe ai le paʻu e mafai e le masini ona tuʻuina atu se tasi o togafitiga, faʻaopoopoina le malosi faʻatekonolosi fou i le maketi, ma iloa ai se isi alualu i luma o masini matagofie sili atu.

tala fou

Taimi meli: Tes-28-2022